Pihapuut ja pensaat

Roskaavatko pihapuusi tai varjostavatko ne ikävästi terassiasi? Kasvaako puu tai pensas liian lähellä seinän vierustaa tai onko puu kallellaan rakennusta kohti?

Pihapuiden kaadot onnistuvat vaikeammastakin paikasta. Tarvittaessa käytettävissä ovat myös

yhteistyökumppaneiden kiipeilypalvelut tai henkilönostimen vuokraus. Samalla onnistuvat myös pensaiden siistimiset sekä oksa- ja puujätteen poiskuljettaminen. Kauttani on myös mahdollista järjestää kantojen jyrsintä.

Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuttomasta arviointikäynnistä!

Toteutuneita projekteja:

Syksy 2021: Turvallisuussyistä asiakkaan pihalta oli tarve kaataa vanha koivu, joka oli jo alkanut lahota sisältä. Puu kaadettiin kokonaisena ja oksajäte kuljetettiin pois. Rungot pätkittiin asiakkaalle.

Syksy 2020: Pihakoivun kaato omakotitalon pihalta, karsiminen ja pätkiminen kuuluivat tarjoukseen. Oksajätteet ja puut jäivät asiakkaalle.

2021: Asiakkaan pihalta kaadettiin yhteistyökumppanin kanssa kymmenen puuta. Kuuden puun kannot jyrsittiin, oksajäte kuljetettiin pois (yhteensä 10 peräkärryllistä) ja rungot jäivät asiakkaalle.

Kevät 2022: taloyhtiön pihalta oli tarve kaataa kolme mäntyä. Yhteistyössä toisen yrittäjän kanssa puut pystykarsittiin ja kaadettiin sekä oksa- ja puujäte kuljetettiin pois.

Siirry sivun alkuun